Dozvoljeno je korištenje bilo kojeg dijela ili cjeline stranica bez traženja dozvole za osobne potrebe, pod čime smatramo lokalno korištenje na Vašem računalu, no ne i daljnje publiciranje putem interneta, bloga ili drugih medija. Strogo je zabranjeno korištenje ili ugradnja cjeline ili bilo kojeg dijela ove stranice u druge dokumente i publikacije bez pisanog odobrenja urednika stranica. Korištenje dijela ili prepoznatljivih cjelina sadržaja smatramo komercijalnim korištenjem, neovisno o tome da li se tim ostvaruje financijska korist ili ne i takva djela podliježu zakonima o zaštiti intelektualnog vlasništva i autorskih prava.

Članak 3 – Odricanje od odgovornosti
Komop d.o.o. neće snositi odgovornost za bilo koju štetu proizašlu iz materijala, informacija, usluga ili prodaje robe od strane naših klijenata korisnicima, a koje su prodane, prezentirane ili date na korištenje trećim stranama putem Lipp.hr sustava.
Komop d.o.o. odgovara za točnost, potpunost i istinitost oglasa ili teksta u njima.
Komop d.o.o. sustav sačinjen je tako da daje općenite informacije
Komop d.o.o. ograđuje se od postupaka koji su poduzeti u vezi s informacijama na stranici, ova web stranica sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu kompetentnih osoba
Komop d.o.o. izuzima se od odgovornosti i sudjelovanja u eventualnim sporovima u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača unutar Lipp.hr sustava.
Komop d.o.o. nije odgovoran za bilo koji oblik štete koje Vi, Vaš posao ili Vaše računalo može doživjeti.
Komop d.o.o. ne daje garancije bilo koje vrste za usluge koje pružamo. Ovo uključuje gubitak podataka.
Komop d.o.o. zadržava pravo da doda, obriše ili promijeni bilo koji uvjet korištenja ili njegov dio bez prethodne najave i u bilo koje vrijeme.
Komop d.o.o. ne garantira da će ove stranice biti dostupne u svakom trenutku. Stranice mogu biti privremeno nedostupne kada je to potrebno zbog podrške, održavanja ili izmjene sadržaja.
Reklam-net zadržava pravo izmjene sadržaja na web sustavu Lipp.hr bez prethodne najave u bilo kojem trenutku, na bilo koji način i iz bilo kojeg razloga te nije odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
Komop d.o.o. ne uzima naknadu za online sklopljene poslove između korisnika te ne preuzima odgovornost za kvalitetu, porijeklo materijala i nastale porezne obaveze.
Korisnici usluga se obavezuju da će redovito pratiti i održavati svoj e-mail sandučić, kako bi mogli primati i slati upite putem Lipp.hr sustava iako Komop d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaje pošte koja će na njih pristizati.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Kako bi Vas obavijestili o svojim pravilima o zaštiti privatnosti i njihovoj uporabi u praksi, te o mogućnosti odabira načina online prikupljanja i korištenja vaših podataka objavljujemo ovu izjavu o zaštiti privatnosti

Naše smo web stranice osmislili tako da ih na Internetu možete pregledati bez identifikacije i bez otkrivanja bilo kakvih osobnih podataka osim u slučaju da želite da Vas kontaktiramo mi ili neka od tvrtki koja posluje unutar Lipp.hr sustava.

Poštujemo Vašu privatnost. Vaše informacije na internetu čuvamo na isti način kao što čuvamo informacije o korisnicima koje dobivamo putem pismenih narudžbi, povratnih informacija i pismene korespondencije. Lipp.hr ozbiljno shvaća sigurnost vaših podataka.

Da bismo spriječili neautorizirani pristup ili otkrivanje podataka te očuvali točnost podataka i osigurali prikladno korištenje informacija, postavili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upraviteljske postupke kojima se štite i osiguravaju informacije koje prikupimo na internetu.

Vaše osobne podatke koristimo u cilju pružanja usluga i boljeg razumijevanja vaših potreba i interesa. Vaše podatke koristimo kako bismo Vam pomogli kod transakcija i narudžbi, komunicirali s vama, pružali vam usluge i podršku, redovito vas obavještavali o uslugama i pogodnostima te Vam prilagodili promotivne ponude.

Komop d.o.o. će vaše osobne podatke slati drugim tvrtkama ili osobama u slučaju da:
dobijemo Vaš pristanak za dijeljenje takvih podataka s drugima
moramo podijeliti Vaše podatke s drugima radi proizvoda ili usluge koje ste zatražili
podatke moramo poslati tvrtkama koje posluju kroz sustav Lipp.hr portala da bi Vam pružile proizvod ili uslugu (ako ne navedemo drukčije, te tvrtke nemaju pravo koristiti Vaše osobne podatke koje dobiju od nas u bilo koju svrhu osim da bi nam pomogle u pružanju usluge)
Lipp.hr i tvrtke u njegovom sastavu poštuju vašu privatnost i obvezuju se da će je štititi. Podaci koji se prikupljaju na ovaj način biti će korišteni samo u te svrhe i neće se ustupati ili prodavati drugim osobama.

Lipp.hr stranice mogu upućivati na web stranice trećih osoba, zbog praktičnosti i dodatnih informacija. Kad koristite te veze, napuštate ove web stranice. Prateći te veze može se desiti da se sadržaj drugih stranica pojavi u novom prozoru ili unutar već otvorenog prozora. Kada se sadržaj drugih stranica pojavi unutar otvorenog prozora, to je učinjeno isključivo radi lakše navigacije. Veze prema drugim stranicama koje su/nisu u vlasništvu Komop d.o.o. postavljene su kako bi se olakšalo pronalaženje važnih informacija, stranica, usluga ili proizvoda. Na vama je da procijenite da li su te stranice u skladu s vašim potrebama. Komop d.o.o. ne kontrolira te stranice niti njihovo provođenje zaštite privatnosti, koje se može razlikovati od zaštite privatnosti na ovim stranicama. Osobni podaci koje odlučite dati trećim stranama koje nisu u našem sustavu, ali su dostupne putem poveznica na našim stranicama nisu pokriveni ovom izjavom o zaštiti privatnosti.

Na ovoj stranici prilikom Vaše posjete prikazujemo i oglase trećih kompanija. Te kompanije mogu koristiti informacije (koje ne uključuju Vaše ime, adresu, e-mail adresu ili broj telefona) o Vašim posjetama ovoj i drugim stranicama kako bi pružile oglase o robama i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite znati više informacija ili želite znati koje su Vaše opcije o ne korištenju tih informacija od strane tih kompanija, kliknite ovdje

Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na Vašoj web lokaciji.
Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase Vašim korisnicima temeljem njihovih posjeta Vašoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu.
Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže.
Lipp.hr koristi cookies za osiguranje funkcionalnosti određenih sadržaja. Ne koristimo cookies-e za praćenje i ne koristimo nikakve druge tehnike za tajno skupljanje Vaših podataka.

Na sve međusobne odnose između Lipp.hr, korisnika i klijenata koji nisu uređeni ovim Općim uvjetima primjenjuju se važeći propisi Republike Hrvatske.

Opći uvjeti korištenja stupaju na snagu danom njihove objave na službenoj stranici Lipp.hr portala na adresi
www.www/opci-uvjeti.htm